skip to Main Content

DEFINICIÓ I ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES QUE PRINET COMPLEIX

Neteja apta per a qualsevol superfície.

Apta per a llocs on utilitzar productes químics pot ser contraproduent per contaminació de superfícies o aliments, per exemple .

Tenim formació i EPI específics.

Permet una desinfecció total amb un preu molt ajustat, ja que una persona pot desinfectar molt més ràpid que sense aquest tipus d’equipaments.

Prèviament es fa un decapatge de l’paviment es neutralitza i un cop sec s’aplica mitjançant una màquina rotativa llana d’acer. Després apliquem una capa de cristal·litzador. Un cop sec, es torna a aplicar una segona capa i per finalitzar s’aplica el segellador.

Arguments comercials que ens diferencien:

Garantim que el nostre abrillantat té una durada de dos a tres anys, sempre que el client compleixi amb el manteniment adequat, segons les instruccions i consells que els donem.

Es tracta d’una emulsió setinada molt resistent a el tràfic de persones. Consisteix en decapar terra mitjançant una màquina rotativa. Finalitzada la tasca, neutralitzem el decapant i un cop sec s’aplica una capa de segellador a través d’un aplicador, posteriorment a les dues hores, es repeteix el procés per finalitzar-lo. L’assecat és de dues hores.

Arguments comercials que ens diferencien:

Treballem amb un dels millors proveïdors d’aquest producte de mercat (Tasky).

Aquests sòls es fregaran mitjançant una màquina fregadora-aspiradora amb un disc adequat a terra segons les seves característiques (niló, carborundum o bé amb un paf). Un cop net, podem aplicar una capa de segellador per evitar que desprengui pols i fer més rendible la neteja d’aquest paviment, ja que el sòl estarà impermeabilitzat.

Arguments comercials que ens diferencien:

L’aplicació de l’segellador és una recomanació de la nostra empresa, que sorgeix de la nostra experiència de més de 36 anys en el tractament d’aquests sòls.

L’escombrat ho fem mitjançant una mopa humida amb un tractament capta-pols. Seguidament es frega amb mopa de microfibres.

La neteja de vidres es fa amb un xopador, el raspall amb aigua i un neutralitzador.

Arguments comercials que ens diferencien:

A part dels vidres, netegem la marqueteria, les guies, els prestatges i persianes. També apliquem un antiestàtic, per conservar més temps la neteja de vidres.

Treballem amb dos mètodes segons les característiques de la moqueta: el sistema d’injecció i extracció i el sistema Host.

Sistema d’injecció-extracció: Es fa mitjançant una màquina d’injecció de detergent i extracció d’aigua. Aquest tractament té un procés d’assecat de 24 a 30h.

Arguments comercials que ens diferencien:

En cas de ser necessari s’aplicarà també un doble tractament amb una màquina rotativa amb un raspall de niló i així quedarà en perfectes condicions.

Sistema Host: És un sistema pensat per a terres tècnics que es realitza amb unes esponges usant una màquina de doble raspallat, en sentit contrari.

Arguments comercials que ens diferencien:

Hem estat una de les empreses pioneres en la implantació d’aquest sistema.

A causa de la gran demanda d’alguns dels nostres clients que compten en les seves instal·lacions amb paviment d’aquestes característiques i la nostra constant formació i investigació ens han permès evolucionar en aquests processos de neteja.

Amb el mateix sistema d’injecció-extracció fem les neteges de tapisseries i revestiments tèxtils.

Per oferir la neteja industrial més eficaç ho fem a través de el sistema criogènic de gel sec a abrasió.

Té diverses aplicacions, les més demandades i realitzades pels nostres clients són: la neteja d’òxids en superfícies metàl·liques, eliminació de pintures adherides a la superfície, preparació de superfícies metàl·liques abans de l’pintat i neteja de soldadures.

Arguments comercials que ens diferencien:

Gràcies a la nostra constant evolució, Prinet ha estat una de les primeres empreses que va començar a implantar aquest sistema de neteja. Hem treballat amb aquest sistema en indústries d’automoció i indústries petrolieres.

Aquest servei es realitza mitjançant una màquina de raig d’aigua amb sorra de marbre, sempre depenent de la superfície.

Treballem amb un altre sistema per a l’eliminació de graffitis ts mitjançant decapants no contaminants.

Arguments comercials que ens diferencien:

Garantim una ràpida intervenció i eliminació de grafits. Per evitar el pintat de graffitis oferim una impermeabilització que crea una capa protectora perquè no sigui tan costos eliminar els grafits.

Fem una neteja profunda (de parets, sostres, terres …) de tota la cambra.

Arguments comercials que ens diferencien:

Un cop la càmera està neta, apliquem un desinfectant que té efectes residuals de llarga durada. La nostra recomanació perquè perduri en el temps és fer el tractament periòdicament.

El servei d’aquests contenidors garanteix una perfecta higiene, ja que desfà residus d’una manera còmoda, higiènica, pràctica i rendible. Tots aquests contenidors són tractats amb un germicida exclusiu el qual s’activa quan es diposita dins de qualsevol tipus de residu, aquest bacteri actua ràpidament, proporcionant una barrera aromàtica, impedint i neutralitzant olors desagradables.

Arguments comercials que ens diferencien:

Aquests contenidors són substituïts quinzenal o mensualment, depenent del seu ús, per altres completament nets, desinfectats i amb el producte bactericida i captador d’olors, garantint una perfecta higiene i funcionament del servei.

Aquesta neteja es realitza amb personal qualificat i especialitzat, ja que es caracteritza per tenir unes taques i brutícia de diferents tipus, procedències i característiques. Per aquest motiu vam requerir l’aplicació de productes diferents i específics que no danyin els elements o superfícies a tractar.

Arguments comercials que ens diferencien:

Visita prèvia per fer una valoració in situ de les característiques de cada superfície i el tractament més adequat per a aquest, per poder realitzar una neteja adaptada a les seves instal·lacions. A partir d’aquesta visita es farà un pressupost tenint en compte tots els paràmetres de client i així poder aplicar les ràtios més rendibles per a dur a terme aquest servei.

La nostra especialització és la neteja de l’estructura de la piscina buida. Aquest servei consisteix a fer un tractament anticalç per eliminar tota la brutícia i la CAL incrustada, tant a les parets com a terra de les piscines.

Arguments comercials que ens diferencien:

Aquest servei es realitza mitjançant una màquina de raig d’aigua i detergent específic per a piscines.

Comptem amb un equip especialitzat en les neteja d’incendis i inundacions. Aquest servei el fem mitjançant maquinària específica com: bombes d’aigua, aspiradors d’aigua…

Arguments comercials que ens diferencien:

Garantim la rapidesa per fer una valoració i veure com efectuarem les diverses neteges i tasques a realitzar.

    He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

    Back To Top
    Fatal error: Uncaught JSMin_UnterminatedStringException: JSMin: Unterminated String at byte 5743: '