DEFINICIÓ I ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES PER PRINET COMPLEIX

Prèviament es fa un escabetx del paviment és sec i neutralitzada fins una vegada s'aplica mitjançant una llana d'acer màquina rotativa. Llavors podem aplicar una capa de Crystallizer. Una vegada sec, torna a aplicar una segona capa i finalment aplicar el segellador.

Arguments de comercial que ens Apartadme:

Garantim que els nostre brillant té una durada de dos o tres anys, siempre que el cliente cumpla con el mantenimiento adecuado, Segons les indicacions i consells que donem.

És una emulsió de setí molt resistent d'éssers humans. Consisteix en despullar la planta utilitzant una màquina rotativa. Completar la tasca, Podem neutralitzar el stripper i un cop sec, aplicar una capa de segellador a través d'un aplicador, després, després de dues hores, Repetiu el procés per completar. Assecat és dues hores.

Arguments de comercial que ens Apartadme:

Treballem amb un dels millors proveïdors d'aquest producte en el mercat (Tasky).

Són sòls eixugar utilitzant una màquina fregadora-aspiradora amb una terra adequada disc segons les seves característiques (niló, carborúndum o bé amb un paf). Un cop net, Podem aplicar una capa de segellador per evitar que aquest paviment neteja treure la pols i fer més rendible, Ja que la terra serà provat de l'aigua.

Arguments de comercial que ens Apartadme:

L'aplicació del segellador és una recomanació de la nostra empresa, que prové de la nostra experiència de més de 36 anys en el tractament d'aquests sòls.

El barrido lo hacemos mediante una mopa húmeda con un tratamiento capta-polvo. A continuació es frega amb microfibra MOP.

Els cristalls es netegen amb una underpad, raspall amb aigua i un neutralizer.

Arguments de comercial que ens Apartadme:

A part vidres, Netegem la marqueteria, guies, prestatges i persianes. Apliquem un anti-estàtica, preservar els cristalls de més temps de neteja.

Trabajamos con dos métodos según las características de la moqueta: el sistema de inyección y extracción y el sistema Host.

Sistema de inyección-extracción: Se hace mediante una máquina de inyección de detergente y extracción de agua. Este tratamiento tiene un proceso de secado
de 24 a 30h.

Arguments de comercial que ens Apartadme:

En cas que sigui necessari aplicar també un doble tractament amb un rotatiu màquina amb un pinzell de niló i per tant estarà en perfectes condicions.

Sistema Host: És un sistema dissenyat per a pisos es realitza amb una esponja utilitzant una màquina raspallat doble, en la direcció oposada.

Arguments de comercial que ens Apartadme:

Hem estat un dels pioners en la introducció d'aquest sistema.
A causa de la gran demanda per alguns dels nostres clients que disposen amb paviment d'aquestes característiques i la nostra constant formació i recerca, ha permès evolucionar en aquests processos de neteja.

Amb el mateix sistema d'extracció fem neteja de tapisseria i tèxtil recobriments.

Per oferir més eficaç neteja industrial ho fem a través del sistema criogènic de gel sec l'abrasió.
Té diverses aplicacions, l'exigits i fets pels nostres clients: neteja d'òxids de superfícies metàl·liques, Eliminació de adherit a les pintures de superfície, preparació de les superfícies metàl·liques abans de pintura i de neteja de soldadures.

Arguments de comercial que ens Apartadme:

Gràcies a la nostra constant evolució, Prinet va ser una de les primeres companyies que va començar a aplicar aquest sistema de neteja. Hem treballat amb aquest sistema en indústries de gas i indústries d'automoció.

Aquest servei es realitza mitjançant un raig d'aigua amb sorra de marbre màquina, sempre depenent de la superfície.
Treballem amb altre sistema per a l'eliminació de grafits ts utilitzant decapants no contaminants.

Arguments de comercial que ens Apartadme:

Garantim intervenció ràpida i eliminació de grafits. Per evitar el graffiti pintat oferim una impermeabilització que crea una capa protectora de manera que no és com els costos per eliminar els grafits .

Vam fer una neteja profunda (parets, sostres, sòls …) càmera de tots els.

Arguments de comercial que ens Apartadme:

Una vegada que la càmera és neta, Apliquem un desinfectant que té efectes residuals de llarga durada. La nostra recomanació que dura en el temps és fer el tractament periòdicament.

Aquests contenidors servei li garanteix el perfecta higiene, Des d'aleshores desfà residus d'una manera còmoda, higièniques, pràctica i rendible. Tots aquests contenidors són tractades amb germicida exclusiu que s'activa tan aviat com s'instal·la a qualsevol tipus de residus, Aquest bacteri actua ràpidament, proporcionar una barrera aromàtic, prevenció i neutralitzar les olors.

Arguments de comercial que ens Apartadme:

Aquests contenidors es substitueix mensual o bi-setmanal, Depenent del seu ús, per altres completament net, el producte bactericida i sensor olors i desinfectat, garantir una perfecta higiene i funcionament del servei.

Aquesta neteja es fa amb personal especialitzat i qualificat, Ja que es caracteritza per tenir unes quantes taques i la brutícia de diferents tipus, orígens i característiques. Per aquest motiu exigim l'aplicació de productes diferents i específiques que no malmeteu els elements o les superfícies a tractar.

Arguments de comercial que ens Apartadme:

Visita prèvia per valorar "in situ" les característiques de cada zona i el tractament més adequat per a això, per actuar un net adaptats a les seves instal·lacions. D'aquesta visita serà un pressupost tenint en compte tots els paràmetres del client i així poder aplicar les tarifes més rendibles per dur a terme aquest servei.

L'especialització és l'estructura de la neteja de piscina buida. Aquest servei consisteix a fer un tractament anti-calç per treure tota la brutícia i la calç incrustat, tant a les parets i a la planta de les piscines.

Arguments de comercial que ens Apartadme:

Aquest servei es realitza mitjançant un detergent específic per a piscines i màquina de raig d'aigua.

Tenim un equip especialitzat en la neteja d'incendis i inundacions. Aquest servei ho fem mitjançant maquinària específica com ara: bombes d'aigua, aigua aspiradores …

Arguments de comercial que ens Apartadme:

Garantim la velocitat per fer una valoració i veure com ens farà diferents neteges i tasques a realitzar.