limpieza industrial edificios

Prinet SLU Ell està fent el naus industrials de neteja situat al districte 22 @ Barcelona. Les tasques que es porten a terme són la neteja integral de l'edifici, neteja de vidres i zones comunes. Aquesta neteja industrial es realitza per personal qualificat i maquinària específica per a l'obra, tant interiors com exteriors.

Prinet SLU unir-se a una altra vegada COMSA SLU en aquesta obra nova neteja com hem fet en altres obres de neteja industrial. Aquesta vegada es tracta d'un edificis d'oficines que ens front neteja integral i manteniment . Cuatrecasas És un complex que consta de dues torres, una de 17 plantes i un altre deu, amb una superfície de sòl de 21.053 metres quadrats i 7.896 aparcament subterrani metres quadrats. És en un lloc situat en plena Diagonal, 191-195, a la cantonada de Roc Boronat, propera a la seu de RBA i Mediapro. Constructor grupo Comsa Emte està executant les obres de la seu, Va guanyar el concurs organitzat pel desenvolupador de la propietat, amb la presència de les companyies més grans del sector a Espanya. El disseny és obra de l'empresa GCA Arquitectes, Qui es va encarregar de rehabilitació de la seu de Madrid.

Alguns es traslladarà al nou edifici corporatiu 500 Professionals de Cuatrecasas, així com altres cent funcionaris de l'externalització de l'empresa serveis administratius Gesdocument. La propietat podria acollir fins a un màxim de 800 persones.

Deixi una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps marcats *