CONDICIONS D'ÚS DE LA WEB

Condicions d'ús del lloc web del titular

1) IDENTITAT DEL TITULAR DEL LLOC WEB

PRINET S. L, a partir de llavors el titular és una entitat mercantil de nacionalitat espanyola, domiciliat en Calle Joan Monpeó 18 BX, 08223 Terrassa (Barcelona), I.V.A.. N º 38124768 - Z i telèfon 607 700 779.

2) L'ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D'ÚS

Les presents condicions d'ús té com a objectiu regular l'ús dels serveis que el titular posa gratuïtament a disposició dels usuaris de la www.prinet.es lloc Web

EL titular pot oferir a través del mateix, productes o serveis subjectes a algun particular condicions que, com és el cas, substituir, van completar i/o modifiquen les presents condicions, i sobre els quals informarà l'usuari en cada cas concret.

3) ÚS CORRECTE DEL LLOC WEB

L'usuari es compromet a utilitzar el lloc Web, els continguts i serveis, d'acord amb la Llei, Aquestes condicions d'ús, la moral i l'ordre públic. De la mateixa manera, l'usuari es compromet a no utilitzar el web o els serveis oferts al, amb finalitats o efectes il • lícites o contràries al contingut d'aquestes condicions d'ús, prejudicial interessos o drets de tercers, o que de qualsevol manera poden danyar, impossibilitar o deteriorar la web o els seus serveis, o impedir un normal gaudir del mateix pels altres usuaris.

També, l'usuari es compromet explícitament no per destruir, alterar, impossibilitar o, de qualsevol altra manera, dades de danys, programes o documents electrònics i altres que estan en els llocs Web del titular.

L'usuari es compromet a no obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al servei d'accés mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través del qual el titular presta el servei, així com realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en aquests sistemes.

L'usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, miniaplicacions, els controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters, que es causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d'alteració en els sistemes informàtics del titular o tercers.

4) PUBLICITAT

Part del lloc web pot allotjar continguts publicitaris o patrocinats. Els anunciants i patrocinadors són exclusivament responsables de garantir que el material remès per a la inclusió al lloc web compleix les lleis que es poden aplicar en cada cas. EL propietari no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin acollir publicitat o patrocinar contingut. En qualsevol cas, per a qualsevol reclamació relacionada amb els continguts de la publicitat en aquest lloc web pot referir-se a la següent adreça de correu electrònic: prinet@prinet.es

5) PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts del lloc Web, llevat que es manifestin altrament, són propietat exclusiva del propietari i, amb caràcter, no es limita, disseny gràfic, codi font, logotips, textos, gràfics, il·lustracions, fotografies, i altres elements que apareixen al lloc Web. El mateix, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol mena contingudes en el lloc Web estan protegits per la Llei.

EL titular no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús personal a l'usuari sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial o qualsevol altre dret relacionat amb el lloc Web i els serveis oferits en la mateixa.

Per aquest motiu, l'usuari reconeix que la reproducció, distribució, Màrqueting, transformació, i en general, qualsevol altra forma d'explotació, qualsevol procediment, de tot o part dels continguts del lloc Web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial del titular o del titular dels mateixos.

6) RÈGIM DE RESPONSABILITAT

6.1 Responsable de l'ús de la Web

L'usuari és responsable de les infraccions en què pugui incórrer o dels danys i perjudicis que pugui causar per la utilització del lloc Web, deixant el titular, socis, empreses del grup, col·laboradors, empleats i representants, exonerada de qualsevol responsabilitat que es pogués derivar per les accions de l'usuari.

EL titular a emprar tots els esforços i mitjans raonables per facilitar informació actualitzada i fiable sobre el lloc Web, No obstant això, EL propietari no assumeix cap responsabilitat en relació amb l'absència d'errors, o possibles inexactituds i/o omissions en cap dels continguts accessibles a través d'aquesta Web.

L'usuari és l'únic responsable de qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial, iniciada per terceres persones contra el titular basat en l'ús de l'usuari del lloc Web. En el seu cas, l'usuari assumirà totes les despeses, costos i indemnitzacions generades al propietari en el moment d'aquestes afirmacions i procediments.

6.2. Responsabilitat pel funcionament del lloc web

EL propietari exclou tota responsabilitat que es pogués derivar per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivat per causes alienes al titular.

També, EL titular també declina qualsevol responsabilitat que es pogués derivar per retards o bloquejos en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic causat per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o a Internet, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions més enllà del control del titular.

EL titular té dret a suspendre temporalment, sense previ avís, accessibilitat a la web amb motiu d'operacions de manteniment de la pau, reparació, Actualització o millora.

6.3. Responsabilitat en els enllaços

Links o enllaços continguda en el web poden conduir l'usuari a altres webs gestionats per tercers.

EL propietari declina qualsevol responsabilitat sobre la informació que es trobi fora del seu lloc Web, Des de la funció dels enllaços que apareixen és només la informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts d'informació sobre un particular.

EL propietari queda exonerat de tota responsabilitat pel correcte funcionament de tals enllaços, del resultat obtingut mitjançant aquests enllaços, la veracitat i licitud del contingut o informació que es pot accedir, així com els danys causats a l'usuari en virtut de la informació trobada al web enllaçat.

7) POLÍTICA RESPECTE A LES DADES PERSONALS RECOLLIDES A TRAVÉS DEL LLOC WEB

7.1. A través dels formularis

Sense perjudici de les disposicions de cada un dels formularis a la pàgina web, Quan l'usuari faciliti les seves dades de caràcter personal està autoritzant expressament el titular al tractament de les seves dades personals per les finalitats indicades en els mateixos. EL titular incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer propietat de la mateixa degudament comunicat a l'Agència Espanyola de protecció de dades.
L'usuari o el seu representant podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, per sol·licitud escrita adreçada a PRINET S.L., Calle Joan Monpeó 18 BX, 08223 Terrassa (Barcelona) o per correu electrònic a: prinet@prinet.es

7.2. A través de galetes

Aquesta web utilitza "cookies". Les cookies són petits fitxers de dades que es generen a l'ordinador de l'usuari i que permeten saber la següent informació:

La data i hora de l'última vegada que l'usuari va visitar el lloc Web, així com el temps emprat.
Les pàgines que ha visitat i les accions dutes a terme en el mateix.
Elements de seguretat que intervenen en el control d'accés a les àrees restringides.

Aquest lloc utilitza galetes de Google: Política de galetes de Google

7.3. Confidencialitat

EL titular es compromet a complir amb la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i al deure de mantenir confidencial i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats, tenint en compte en tot moment de l'estat de la tecnologia.

8) OBSERVACIONS DE L'USUARI

L'usuari garanteix que la informació, material, contingut o comentari que no sigui la vostra informació personal i que s'ofereixen al titular a través del lloc Web, no violar els drets de propietat intel·lectual o industrial de tercers, ni qualsevol altra disposició legal. Informació, material, contingut o els comentaris que l'usuari faciliti al titular, es considerarà no confidencials, reservant-se el titular el dret a utilitzar-los de la manera que més apropiat.

9) MODIFICACIONS DE LES CONDICIONS D'ÚS

EL titular es reserva el dret de modificar, desenvolupar o actualitzar en qualsevol moment i sense previ avís, les condicions d'ús d'aquest lloc Web. L'usuari està obligat automàticament les condicions d'ús, que són vigents en el moment que accedir al lloc Web, Així que periòdicament hauria de llegir aquestes condicions d'ús.

10) LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre la TITLING i l'usuari es regiran per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia es sotmetran als jutjats i tribunals del domicili de l'usuari.

Document revisat per: Albes y Asociados